Projekt v. 44

Hej!
 
Tänkte bara visa veckans projekt som jag hållt och håller på med.
 
Här är de strumpor som jag visade tidigare! Stickade mer igår och blev klar med ena, innan jag lyckades trampa i hundkiss så den var tvungen att tvättas.. Hundarna är lite galna just nu eftersom ena tiken löper, ganska jobbigt!
 

Här är en mössa som jag håller på med till pojkvännen! Det är samma mönster som mössan jag gjorde till mig själv (har dock kanske inte visat bild?) men han fick själv välja garn, som vi köpte på garnmässan. Har nästan hunnit använda all det garnet så därför var det inte med på bilden tillsammans med allt annat garn!
 
Här är en bild på mössan jag gjorde till mig själv! Bollen blev dock lite väl stor, vilket gör mössan ganska tung, hahah.
 
Utöver strumporna och mössan håller jag även på med rutorna som jag skrev om i inlägget innan, med andra ord så har jag det fullt upp utöver skolan som tar sin tid! Men det är bara kul! Roligare det än att inte ha något att göra alls.
 
Så, det var väl dagens uppdatering, har mycket annat att göra så hinner nog inte sticka något idag, så några slutresultat kommer nog inte upp förrän om någon dag eller så. Förhoppningsvis så blir jag klar med pojkvännens mössa imorrn kanske, och om jag har tur får jag kanske ta bild på honom med den och visa er.. Hoppas!
 
Ha det bra!

Kommentera här: