Olika färger

Hej!
 
Tänkte berätta lite om mitt nuvarande projekt som är ett par raggsockor till min kompis. När jag var i garnbutiken så hittade jag detta garn som passade ändamålet perfekt! Det är ett garn från Järbo som heter Raggi och just detta nystanet väger 150 g istället för 100! Det stod till och med på remsan att den skulle räcka till två strumpor. Vet inte ännu om den kommer göra det men kommer skriva om det när jag gjort klart strumporna. Hittade varsin ända från samma nystan och började sticka, så ifall det inte kommer räcka vet jag inte hur det kommer bli, haha
     Detta Raggi garn är samma garn som jag använde till pojkvännens strumpor. Det funkar jättebra tycker jag! Använder strumpstickor strl 4. Till pojkvännens strumpor tror jag att jag la upp 52 maskor och till dessa strumpor la jag upp 40 maskor.
 
Här är själva nystanet. Har redan använt en del, har stickat till och med hälen på båda strumporna.

Älskar att det blir olika mönster, jättesnyggt!
 
Jag köpte detta garn för 99 kronor och ifall det räcker till två strumpor så är det jättebra! Annars när jag köper 100 grams nystan så brukar det bli två stycken och sen ett halvt nystan kvar när man är klar, inte så kul att ha huset fyllt med halva, olika nystan..
 
Ha det bra!
,

Kommentera här: