En liten uppdatering!

Tjenare!
 
Har inte hunnit uppdatera stickandet eftersom det är sjukt mycket i skolan nu, har ett gigantiskt prov (känns det som i alla fall) på fredag och sen en uppsats som ska in om två veckor. Men! Ville uppdatera lite snabbt på det jag köpt och gjort under veckan.
 
Här är en bild på strumporna som blev klara! De är absolut inte identiska, men tycker det är lite charmen.
 
Här är två bilder på mössan som jag gjorde till pojkvännen, jag sa till honom att jag kunde ta bort de fyra hornen uppepå, men han tyckte om dem och mössan blev ju ganska, minst sagt, unik.
 
Under veckan köpte jag ett knitting kit när jag var inne på Hemtex! För 69 kronor fick man allt detta;
* Storleksguide
* Flätsticka
* Två varvmätare (den blåa och den röda, som är till för att om man stickar till exempel mönsterstickning så kan det vara viktigt att veta vilket varv man är på om man lägger ifrån sig arbetet!)
* Två par stickstopp (de blå/gröna, har ett par rosa också), väldigt behövligt eftersom min väska är alldeles hålig numera efter alla stickor som letat sig ut..
* Två monteringsnålar
* 20 stycken markörer
* Ett måttband
* En avmaskningsnål (som man använder om man har ett arbete som man vill lägga undan men behöver stickorna, då lägger man över alla maskor på den och sen plockar upp dem vid ett senare tillfälle)
 
Allt detta var väldigt behövligt, fast jag visste inte det förrän jag visste att allt detta existerade, haha.
 
Sen tänkte jag bara tipsa om att lägga, speciellt strumpstickorna, i ett pennfodral eller liknande, eftersom de väldigt gärna tappas bort. Vet inte hur många gånger jag letat runt i hela rummet efter en borttappad sticka! Men nu är de dagarna slut!
 
Och så en sista bild, detta är vad jag håller på med just nu; min brors julklapp. Garnet är verkligen underbart och jag ångrar nu i efterhand att jag inte köpte mer när det var så billigt (köpte det på symässan).
 
Sen kan jag även meddela att sängöverkastet kommer inte bli gjort, i alla fall inte med det garn jag köpte, eftersom det är alldeles för lätt och egentligen inte passar alls till sängöverkast. Jag visste väl det nånstans längst inom mig, men ville inte tro det eftersom det var så snyggt garn.. lite tråkigt. Men aja.
 
Så, det var veckans uppdatering. Vet inte när jag kommer ha tid nästa gång, men tills dess får ni ha det bra och sticka på!
 

Kommentera här: