sockträsket

Sockträsket... det så trevliga stället att vara i, men som ändå är så jobbig.
 
Ja, jag är kvar i sockträsket, allt jag vill göra är sticka på mina älskade sockor. Det går ut över jobb och plugg (okej, inte så mycket jobbet, för jag jobbar inte så mycket) men jag kan inte sluta, det går inte!
 
Så ja, ännu en gång kommer jag presentera sockor, som jag faktiskt är väldigt nöjda över, men som kanske är lite tradigt för er som läser.
 
Dessa är stickade i ett garn som Hemtex förut sålde, ett ganska stickigt garn, men som blir trevligare efter tvätt. Jag är dock inte jätteförstjust i ränderna, lite tråkigt med exakt samma sak hela tiden.
 
Här är dock strumporna av garnet som jag färgade själv. Denna stickning var så mycket mer spännande än nått annat, för det var så rolit att se hur ränderna betedde sig. Det blev lite pooling (ihopklumpande?) när jag stickade hälflärpen, men det stör inte så mycket, det blev coolt så också.
 
Här är det senaste paret som blivit klart. Det blåa är Regias 8-trådiga sockgarn som jag köpte i Estland. Det rosa är Svarta fåret limited edition. Otippat att just de färgerna skulle passa så bra ihop, men jag älskar det! Dessa har varit på fötterna senaste tre dagarna typ, hehe.
 
Jag har ett två strumpor på stickorna som pågående projekt, men jag visar upp dem sen när de är klara.
 
Ha det så bra!

Kommentera här: